ОСУ,,Ацо Русковски” ги прогласи најдобрите ученици

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Во рамките на активностите на ОСУ,, Ацо Русковски” од Берово, за поттикнување на учење и мотивација, вчера беа прогласени најдобрите ученици за учебната 2020/2021 година.
Како ученици на генерација, кои посебно се истакнале во текот на своето школување, се прогласени:
1. Евгенија Коловска – гимназиско образование
2. Ѓорѓи Пецуровски – стручно образование
Пофалени ученици:
– Симона Марковска
– Ѓорѓи Сивевски
– Магдалена Брзачка
– Иван Стојановски
– Тамара Јосифовска
– Марија Митриновска
– Симона Андонова
Општина Берово им честита за постигнатиот успех и им посакува успешно да чекорат во светот на возрасните и успешно да се справат со сите предизвици.
Горе