Приемни денови за работа со странки и одржување на состаноци

Почитувани,

Заради настанатата состојба со КОВИД 19, Општина Берово не работи со странки.

Работа со странки и одржување на состаноци е ограничено и се повикуваат само за итни и неодложни работи.

За сите информации и закажување на телефонски разговор со Градоначалникот, можете да се обратите на следниве телефонски броеви:

Телефон / Факс:
+389 33/471-026
+389 33/471-057

Или на е-маил: [email protected] и [email protected]

Горе