Седници во живо

Почитувани,

Заради пандемијата со КОВИД 19  и просторните можности на просторијата каде што е инсталирана опремата за пренос на седници во живо на Советот на Општина Берово, Ве известуваме дека седниците на Совет до моментот на завршување на пандемијата не сме во можност да ги емитуваме во живо.

Ви благодариме на разбирањето.

Горе