Градоначалникот Пекевски со честиткa за Денот на трудот

Ви го честитам Први мај- Денот на трудот, со најискрени желби за добро здравје, подобри услови за живот и многу работа.
Први мај е симбол на борбата на работниците за остварување на нивните права и остварување на подобри услови за работа.
Да го прославиме со оптимизам, во мир и разбирање, со надеж дека ќе им се вратиме на традиционалните вредности и пандемијата ќе заврши.
Почитувани граѓани ви го честитам први мај, со апел за почитување на мерките.
Останете во добро здравје!
Горе