Дератизација на територијата на Општина Берово на 23.12.2020

Дератизација во Берово на 23.12.2020

Се известуваат жителите на Општина Берово дека утре 23.12 2020 на територијата на Општина Берово, во периодот од 09.00 до 15.00 часот, ќе се врши дератизација на канализациониот систем.
Дератизацијата се прави со парафински блокови за заштита од глодари и други штетници.

Горе