Беровската администрација утре ќе спроведе еколошка акција на неколку локации

Ве известуваме дека службите на Општина Берово, утре 4.6.2021 година (петок), нема да работат, бидејќи ќе спроведуваат еколошка акција по повод Светскиот ден на животната средина.

За сите потреби на граѓаните, со редовно работно време продолжуваме од понеделник 7.6.2021 година.

Ви благодариме на разбирањето.

Горе