Маѓијата на блескавата снежна идила на Берово

Во споредба со останатите сезони, зимата е блескаво поразлична и помагична.

Оваа година, снегот касно ни пристигна, но сепак ни дозволи за миг да уживаме во  неговата рефлексија. Погледнете ја нашата селекција од прекрасни зимски пејзажи од Берово,  кои се надеваме ќе го задржат вашето внимание.

Благодарност на нашиот сограѓанин Игор Пехчевски за фотографиите .

Горе