Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
2621 Традиционален марш до планината Петлец
2622 Дочек на Нова година со Марјан Стојановски
2623 Интервју со градоначалникот на Општина Берово
2624 Регионална конференција
2625 Меѓуопштинска соработка
2626 Реконструкција на Маршал Тито
2627 ипард инфо-ден
2628 Состанок со ГТЗ
2629 Седница на совет
2630 Боров мед
2631 Седница на совет
2632 Саем на Општини
2633 Состанок на Ромската заедница
2634 Децата во сообраќајот
2635 Никола Петров-Русински го одбележа патрониот празник
2636 Ќе се реконструира улицата "Маршал Тито"и централното градско пордачје
2637 Во Берово успешно заврши форумот на заедницата
2638 Во Берово форум за алтернативен туризам
2639 Ќе се градат пешачки патеки на Беровското езеро
2640 Берово се подготвува за акцијата Ден на дрвото

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии