Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
161 Општина Берово денеска започна со перење на улиците во селата
162 Денес 30 Март, дезинфекција на сите улици во Берово Отстранување на сите возила од улиците за поуспешна дезинфекција
163 Хуманоста на дело Хуманите луѓе од Берово, донираа за социјално ранливите во услови на епидемија од КОВИД-19
164 ,,Пакомак”, донира 12 контејнери за собирање и складирање на отпадно стакло за Берово
165 Со средства од Владата, хортикултурно ќе се уредува дворот во ООУ,,Никола Петров Русински"
166 Нов крак покриен со улично осветлување во туристичка населба Абланица
167 Комуналните служби на општина Берово, вршат дезинфекција на стамбените згради
168 МИОА обезбедува дневни дозволи за работа после 21 часот за органи на државната власт, кризни штабови, медиуми, погребални претпријатија и пекари/бурегџилици
169 Одржан координативен состанок во врска со актуелната состојба со корона вирусот
170 Семејното пчеларство Дочински со хумана акција ,,Донирај МЕД за ИМУНИТЕТ"
171 Започна реконструкцијата на ул.,,23Август" во центарот на Берово
172 Општина Берово ја проширува мрежата на улично осветлување во населба Абланица
173 57 лица на територијата на општина Берово се во самоизолација
174 Мобилниот тим од општина Берово, набавува претежно лекови на стари и изнемоштени лица
175 Известување за лица кои се во самоизолација во Берово и апел од Општина Берово
176 Општина Берово продолжува со дезинфицирање на улиците
177 Се дезинфицираат улиците во Берово
178 Од четврток, 19 март 2020 година, Градскиот пазар во Берово, ќе биде затворен
179 Соопштение за сите корисници на услугите на ЈПКР,,Услуга" Берово, согласно актуелната состојба со корона вирусот
180 Општина Берово формира мобилен тим за помош на стари и изнемоштени лица, за колективна безбедност во услови на корона вирусот

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии