Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ ВО ОПШТИНА БЕРОВО“

Напишано од Administrator Печати
23
Ное
2018

Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ ВО ОПШТИНА БЕРОВО“