Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Јавни набавки

 

Договор за јавна набавка “ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ГРАД БЕРОВО И НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА РАТЕВО, РУСИНОВО, БУДИНАРЦИ, БЕРОВСКО ЕЗЕРО, МИТРАШИНЦИ, СМОЈМИРОВО, ВЛАДИМИРОВО И ГРАДСКАТА ДЕПОНИЈА ВО БЕРОВО“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

12
Ноември
2018

Договор за јавна набавка “ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ГРАД БЕРОВО И НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА РАТЕВО, РУСИНОВО, БУДИНАРЦИ, БЕРОВСКО ЕЗЕРО, МИТРАШИНЦИ, СМОЈМИРОВО, ВЛАДИМИРОВО И ГРАДСКАТА ДЕПОНИЈА ВО БЕРОВО“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Договор за јавна набавка “ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ГРАД БЕРОВО И НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА РАТЕВО, РУСИНОВО, БУДИНАРЦИ, БЕРОВСКО ЕЗЕРО, МИТРАШИНЦИ, СМОЈМИРОВО, ВЛАДИМИРОВО И ГРАДСКАТА ДЕПОНИЈА ВО БЕРОВО“

 

Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА ХИДРОЛОШКИ СТУДИИ ЗА ВОДОТЕЦИТЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

12
Ноември
2018

Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА ХИДРОЛОШКИ СТУДИИ ЗА ВОДОТЕЦИТЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА ХИДРОЛОШКИ СТУДИИ ЗА ВОДОТЕЦИТЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО“

   

Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА ТРИГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ (2019-2021)“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

12
Ноември
2018

Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА ТРИГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ (2019-2021)“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА ТРИГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ (2019-2021)“

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-3501/2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

24
Октомври
2018

ИЗРАБОТКА НА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ ВО ОПШТИНА БЕРОВО

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-3501/2018

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии