Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Јавни набавки

Договор за набавка “ИЗГРАДБА НА УЛИЦА “20“ ВО НАСЕЛБА ШИТИНАТА - БЕРОВО од км 0+000,00 до км 0+574.72 ФАЗА 1 од км 0+000,00 до км 0+574.72“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

19
JULY
2019

Договор за набавка “ИЗГРАДБА НА УЛИЦА “20“ ВО НАСЕЛБА ШИТИНАТА - БЕРОВО од км 0+000,00 до км 0+574.72 ФАЗА 1 од км 0+000,00 до км 0+574.72“

LAST_UPDATED2
 

Договор за јавна набавка “НАБАВКА И ПОСТАВУВАЊЕ НА ГУМЕНА ПОДЛОГА НА ДЕТСКО ИГРАЛИШТА ВО БЕРОВО“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

19
JULY
2019

Договор за јавна набавка “НАБАВКА И ПОСТАВУВАЊЕ НА ГУМЕНА ПОДЛОГА НА ДЕТСКО ИГРАЛИШТА ВО БЕРОВО“

LAST_UPDATED2
 

Договор за набавка “ИЗГРАДБА НА КАНАЛИЗАЦИЈА ЗА ОТПАДНИ ВОДИ ЗА НАСЕЛБА “МИЛО“ ВО БЕРОВО“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

19
JULY
2019

Договор за набавка “ИЗГРАДБА НА КАНАЛИЗАЦИЈА ЗА ОТПАДНИ ВОДИ ЗА НАСЕЛБА “МИЛО“ ВО БЕРОВО“

LAST_UPDATED2
   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.02518/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

19
Јуни
2019

Набавка и испорака на печатени материјали за потребите на Општина Берово

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.02518/2019

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.01458/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

06
Јуни
2019

Набавка и транспорт на материјали за улично осветлување за потребите на Општина Берово

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.01458/2019

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии