Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ОКТОМВРИ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Ноември
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ОКТОМВРИ

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ОКТОМВРИ

 

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец СЕПТЕМВРИ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

09
Октомври
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец СЕПТЕМВРИ

LAST_UPDATED2
   

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец АВГУСТ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

03
Септември
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец АВГУСТ

 

LAST_UPDATED2
 

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ЈУЛИ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

19
Август
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ЈУЛИ

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии