Насловна Актуелно Вести Известување за отварање на градскиот пазар за сите производи

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Известување за отварање на градскиот пазар за сите производи

Ве известуваме дека од утре четврток 25.06.2020 година, градскиот пазар во Берово, покрај за овошје и зеленчук, е отворен и за сите текстилни и останати производи.
Воедно апелираме на почитување на мерките и препораките за заштита, да го заштитиме сопственото и здравјето на сите останати.

 

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии