Насловна Актуелно Вести Општина Берово изврши дезинфекција на сите улици во Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Општина Берово изврши дезинфекција на сите улици во Берово

Како превенција од корона вирусот, во соработка со ТППЕ Берово, а во организација на општината и  кризниот штаб за справување со ширењето на вирусот, општина Берово, ноќеска изврши дезинфекција на сите улици во Берово. 

По упатениот проглас од страна на општина Берово, најголем дел од возилата беа отстранети од патиштата и јавните површини, со цел непречено да се одвива дезинфекцијата.

Да продолжиме и понатаму, сите, без исклучок, да ги почитуваме мерките за превенција од КОВИД-19, зошто само така, побрзо ќе се справиме со вирусот.

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии