Насловна Актуелно Вести Покана за Форест фест 2019

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Покана за Форест фест 2019

Национално здружние на сопственици на привати шуми на Македонија, Ве поканува да учествувата на ,,Форест Фест 2019 година”.

Целта на оваа манифестација е да се афирмира и популаризира приватното шумарство во Македонија.

Настанок ќе се реализира на 15-16.11.2019 година (петок и сабота ) , во Берово и Пехчево, со многубројни забавни и атрактивни содржини.

Превземи ПРОГРАМА

 

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии