Насловна Актуелно Вести Известување за времен режим на сообраќај на делница Берово - Клепало

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Известување за времен режим на сообраќај на делница Берово - Клепало

Општина Берово ги известува жителите и корисниците на регионалниот пат Р1310, делница Берово – граничен премин Клепало, дека поради изведување на градежни работи за реконструкција на коловозот, во периодот од 04.10.2019 година до 24.10.2019 година ќе биде воведен временски режим на сообраќај на одредени делови.

Во посочениот временски интервал ќе биде затворена една лента на мост кој се наоѓа на стационажа 1+850 км, каде ќе биде поставена и соодветна сообраќајна сигнализација.

Изведувач на градежните работи е ЖИКОЛ ДООЕЛ од Струмица.

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии