Насловна Актуелно Вести Ликовно музичко донаторска работилница на Горан Алачки и Живко Поповски-Цветин, посветена на црквата во с. Владимирово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Ликовно музичко донаторска работилница на Горан Алачки и Живко Поповски-Цветин, посветена на црквата во с. Владимирово

 

Ве покануваме да ја посетите Ликовно-Музичката донаторска работилница, на 21 и 22 март (четврток и петок), со почеток во 18:00 часот, во Хотел Манастир во Берово.

Настанот го организира нашиот сограѓанин Горан Алачки, заедно со уметникот Живко Поповски- Цветин, а со цел да се обезбедат средства за обновување на црквата ,,Св.Спас" во с. Владимирово, која настрада од пожар.

 

Повелете, заеднички да уживаме во уметничките дела на Цветин, проткаени низ прекрасните звуци на виртуозот Горан Алачки и воедно да помогнеме да се обнови опожарената црква.

 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии