ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 04725/2020.

Напишано од Administrator Печати
20
Мар
2020

РЕГУЛАЦИЈА НА ДЕЛ ОД КОРИТО НА ОТВОРЕН КАНАЛ/ДОЛ ВО Н.М. БУДИНАРЦИ – ОПШТИНА БЕРОВО