ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр 02096/2020.

Напишано од Administrator Печати
14
Фев
2020

Набавка, транспотрт и монтажа на мрежни контејнери -НАБАВКА, ТРАНСПОРТ И МОНТАЖА на МРЕЖНИ КОНТЕЈНЕРИ / КАФЕЗИ за контејнери за отпад