ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.14309/2019

Напишано од Administrator Печати
10
Дек
2019

РЕВИТАЛИЗАЦИЈА НА ДЕЛ ОД НЕКАТЕГОРИЗИРАН ПАТ РУСИНОВО – М.В.БЕЗГАШЧЕВО – ОПШТИНА БЕРОВО