Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Јавни набавки

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-525/2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

15
Февруари
2018

“Услуги за привремени вработувања“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-525/2018

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-404/2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

12
Февруари
2018

“Набавка и испорака на материјали за одржување на улично осветлување за потребите на Општина Берово”

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-404/2018

   

Општина Берово објави тендер за реализација на проект “Изградба на филтер станица за вода“ – договор за грант No CB006.1.21.207

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Март
2017

Проект: „Градење на инфраструктура за одржлив развој на туризмот“

Тендер: „Изградба на филтер станица за вода“ – договор за грант No CB006.1.21.207

Референтен број: CB006.1.21.207-01/Works/PP1

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Општина Берово објави тендер за реализација на проект “Изградба на филтер станица за вода“ – договор за грант No CB006.1.21.207

 

„Building infrastructure for sustainable development of tourism“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Март
2017

Municipality of Berovo intends to award a work contract for Building infrastructure for sustainable development of tourism at Berovo Lake, Berovo – Republic of Macedonia under Subsidy Contract No CB006.1.21.207-01/Works/PP1 with financial assistance from the Interreg – IPA CBC Programme Bulgaria – the Former Yugoslav Republic of Macedonia Programme 2014-2016. The tender dossier is available for inspection at Municipality of Berovo, Dimitar Vlahov 10, 2330, Berovo, Republic of Macedonia and published on following websites:

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: „Building infrastructure for sustainable development of tourism“

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии