Насловна Актуелно

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА УЧЕСТВУВАЈ ВО ДОНЕСУВАЊЕТО НА ОДЛУКИТЕ НА ЛОКАЛНО НИВО

Општина Берово ги поканува сите граѓани, заинтересирани да учествуваат во креирањето на Буџетот на општината за 2020 година , да бидат дел од Програмата „Форуми во заедницата“ и да учестваат во форумските сесии.

Прочитај повеќе: ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА УЧЕСТВУВАЈ ВО ДОНЕСУВАЊЕТО НА ОДЛУКИТЕ НА ЛОКАЛНО НИВО

 

ТППЕ Берово доби нов пристапен пат за итната служба

ТППЕ Берово, благодарение на ангажманот на пожарникарите, службите од ЈПКР,,УслугаБерово и ресурсите од Општина Берово, доби нов пристапен пат за итната служба.

Прочитај повеќе: ТППЕ Берово доби нов пристапен пат за итната служба

 

Ја продлабочуваме меѓународната соработка со Република Словенија

 

Градоначалникот на Општина Берово, Звонко Пекевски, денеска во својот кабинет, оствари средба со Игор Велов- Државен Советник и Советник во Општина Крањ- Република Словенија, кој е во работна посета во Малешевијата, на покана од  ЛАГ ,,Малеш-Пијанец.

Прочитај повеќе: Ја продлабочуваме меѓународната соработка со Република Словенија

   

Надградба на улици во село Двориште, во Општина Берово

КОНТРОЛЕН СПИСОК НА ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИТЕ ПРАШАЊА (ПУЖССП)

Надградба на улици во село Двориште, во Општина Берово

Прочитај повеќе: Надградба на улици во село Двориште, во Општина Берово

 

Upgrading of streets in village Dvoriste, in Municipality of Berovo

ENVIRONMENTAL AND SOCIAL MANAGEMENT PLAN (ESMP)

 

Upgrading of streets in village Dvoriste, in Municipality of Berovo

Прочитај повеќе: Upgrading of streets in village Dvoriste, in Municipality of Berovo

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии