Насловна Актуелно

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

Беровските пингпонгари меѓу најдобрите, на меѓународниот турнир во Куманово

 

Големиот успех на пингпонгарите од Пинг понгарски клуб од Берово, на меѓународниот турнир во ПИНГ ПОНГ, кој неодамна се оддржа во Куманово, беше повод, да бидат поканети на прием кај Градоначалникот на Општина Берово.

Прочитај повеќе: Беровските пингпонгари меѓу најдобрите, на меѓународниот турнир во Куманово

 

“Медена земја“ на 30 октомври со кинопроекција во Берово

 

Еден од најнаградуваните македонски документарци “Медена земја“ ќе доживее своја кино премиера и во Берово.

 

Кинопроекцијата на документарецот во Берово е предвидена за 30 октомври 2019 година (среда), со почеток во 20 часот во големата сала на Бизнис инкубаторот во Берово.

Влезниците се со ограничен број и сите заинтересирани можат да добијат информации и резервации во Општина Берово – Општински услужен центар.

Прочитај повеќе: “Медена земја“ на 30 октомври со кинопроекција во Берово

 

Отчет на Градоначалникот на Општина Берово за реализираните дела во периодот 2017-2019 година

Прочитај повеќе: Отчет на Градоначалникот на Општина Берово за реализираните дела во периодот 2017-2019 година

   

Одржан состанок во врска со промена на предвидената локација за претоварна станица за комунален отпад

Претставници од Министерството за животна среднина, Европска делегација и претставници од Општина Берово, денес на заеднички состанок со граѓаните, во салата на Општина Берово, разговараа во врска со промена на локацијата за претоварна станица за комунален отпад од општините Берово и Пехчево.

Прочитај повеќе: Одржан состанок во врска со промена на предвидената локација за претоварна станица за комунален отпад

 

Отчет на Градоначалникот на Општина Берово за реализираните дела во периодот 2017-2019 година

Прочитај повеќе: Отчет на Градоначалникот на Општина Берово за реализираните дела во периодот 2017-2019 година

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии