Записник од 37.мата седница на Советот на Општина Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Записник од 37.мата седница на Советот на Општина Берово

Напишано од Administrator
ПДФПечатиЕ-маил
28
Септ
2012
Записник од 37.мата седница на Советот на Општина Берово

LAST_UPDATED2

 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии