Насловна Актуелно Вести Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во дел од населените места во Општина Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во дел од населените места во Општина Берово

Врз основа на добиеното известување од ЕВН Македонија, Регионалниот центар за управување со кризи Берово ги известува граѓаните на општината Берово дека поради зафати во дистрибутивната мрежа на ден 30.10.2019 година во времето од 10,00 до 14,30 часот без напојување со ел.енергија ќе останат корисниците од с.Ратево, с.Владимирово, с.Двориште, с.Русиново, викенд населбата Суви Лаки и м.в.Сливница.

 

 

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии