Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец АВГУСТ

Напишано од Administrator
ПДФПечатиЕ-маил
03
Септ
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец АВГУСТ

 

LAST_UPDATED2

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии