Насловна Актуелно Вести Концерт на КУД “Димитар Беровски“ и староградскиот оркестар при Домот на култура

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Концерт на КУД “Димитар Беровски“ и староградскиот оркестар при Домот на култура

Во пресрет на 11ти октомври - Денот на востанието на Македонија, Општина Берово и Домот на култура “Димитар Беровски“ од Берово Ве покануваат на концерт на КУД “Димитар Беровски“ и староградскиот оркестар кој работи во склоп на домот на култура.

Концертот ќе се одржи на 10.10.2018 година (среда) во Бизнис инкубаторот во Берово со почеток од 19 часот.

На 11.10.2018 година, во 10 :00 часот пред спомен плочата на загинатите борци на НОВ од Малешево кај Детската градинка ,,23 Августво Берово, Денот на востанието на Република Македонија, пригодно ќе биде одбележен со положување на свежо цвеќе.

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии