Насловна Актуелно Вести 6-тото коло од РСИ се одложува за понеделник

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

 

6-тото коло од РСИ се одложува за понеделник

Се информираат љубителите на фудбалот дека  натпреварите од 6-тото коло од Работничките спортски игри ќе се одиграат во понеделник на 12-ти март наместо во четврток на 8-ми март.

Во шестото коло ќе бидат одиграни следните натпревари:

18.00 ч Основен Суд -Здружение на приватни фирми

18.30 ч Фагус - Мвр

19.00 ч Општина Берово-Шумско Стопанство

19.30 ч Јпкр Услуга-Жито Малеш

20.00 ч Гранична полиција- Арм

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии