Договор за јавна набавка “Поправка и сервисирање на возила на Општина Берово“

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Договор за јавна набавка “Поправка и сервисирање на возила на Општина Берово“

Напишано од Administrator
ПДФПечатиЕ-маил
05
Мар
2018

Договор за јавна набавка “Поправка и сервисирање на возила на Општина Берово“

 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии