Насловна Актуелно Вести Започнуваат Работничките спортски игри во мал фудбал

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Започнуваат Работничките спортски игри во мал фудбал

Во просториите на општина Берово денеска се одржа координативен состанок и пријавување на заинтересирани екипи кои ќе учествуваат во овогодинешните Работнички спортски игри во мал фудбал кои ќе се одиграат почнувајќи од понеделник 19 февруари во спортската сала “Македонски бранители“ во Берово.

 

Пријавени се 10 екипи кои по ждребувањето ги извлекоа следните броеви:

1.ФАГУС

2.ОПШТИНА БЕРОВО

3.ЈПКР-УСЛУГА

4.ЖИТО МАЛЕШ

5.ШУМСКО СТОПАНСТВО

6.МВР

7.ЗДРУЖЕНИЕ НА ПРИВАТНИ ФИРМИ

8.ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЈА

9.ОСНОВЕН СУД

10. АРМ

Свеченото отварање на турнирот ќе биде во понеделник 19.02 со почеток во 17.30 часот после што ќе се одигра првото коло со почеток во 18 часот со одигрување на следните натпревари:

18.00 ОПШТИНА БЕРОВО-ОСНОВЕН СУД

18.30 ЈПКР УСЛУГА-ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЈА

19.00 ЖИТО МАЛЕШ-ЗДРУЖЕНИЕ НА ПРИВАТНИ ФИРМИ

19.30 ШУМСКО СТОПАНСТВО-МВР

20.00 ФАГУС-АРМ

Натпреварите ќе се одржуваат секој понеделник и четврток по следниот редослед:

 

коло

Прв натпревар

Втор натпревар

Трет натпревар

Четврт натпревар

Петти натпревар

1 (19.02)

2:9

3:8

4:7

5:6

1:10

2 (22.02)

7:5

8:4

9:3

1:2

10:6

3 (26.02)

3:1

4:9

5:8

6:7

2:10

4 (01.03)

8:6

9:5

1:4

2:3

10:7

5 (05.03)

4:2

5:1

6:9

7:8

3:10

6 (08.03)

9:7

1:6

2:5

3:4

10:8

7 (12.03)

5:3

6:2

7:1

8:9

4:10

8 (15.03)

1:8

2:7

3:6

4:5

10:9

9 (19.03)

6:4

7:3

8:2

9:1

5:10

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии