Насловна Актуелно Вести Средбите на градоначалникот со жителите на Мачево и Смојмирово одложени за утре (02.12.2017)

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

 

Средбите на градоначалникот со жителите на Мачево и Смојмирово одложени за утре (02.12.2017)

Се извествуваат жителите на населените места Мачево и Смојмирово, дека поради неодложни работни активности на градоначалникот Звонко Пекевски закажаните средби за денес 01.12.2017 година во Мачево - 18 часот и Смојмирово - 19:30 часот се одложуваат.

Истите ќе се одржат утре (02.12.2017 година – сабота) во истите временски термини, односно.

Мачево - 18 часот (во просториите на основното училиште)

 

Смојмирово - 19:30 часот (во просториите на основното училиште).

 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии