Македонски Илинден со Македонска музика на плоштадот во Берово
Насловна Актуелно Вести Македонски Илинден со Македонска музика на плоштадот во Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

 

Македонски Илинден со Македонска музика на плоштадот во Берово

Не постои поубава празнична атмосфера за најголемиот Македонски празник Илинден од звуците на Македонската староградска музика.

Чардаш бенд е еден од најдобрите староградски групи во Македонија којашто непрекинато рабори на музичката сцена речиси 20 години негувајќи ја староградската македонска музика.

 

Берово како град на култарата за 2017 година ќе има ексклузивна можност да ја почувствува топлината на староградската музика на 02 Август (среда) кога Чардаш Бенд ќе одржи свој концерт на плоштадот во Берово со почеток во 20 часот.

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии