Ќе се одржи аудиција за фестивалот за детски песни “Малешевско ѕвонче“
Насловна Актуелно Вести Ќе се одржи аудиција за фестивалот за детски песни “Малешевско ѕвонче“

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

 

Ќе се одржи аудиција за фестивалот за детски песни “Малешевско ѕвонче“

Ѕвончињата по осми пат ве повикуваат да учествувате и бидете ѕвезди на фестивалот за детски песни “Малешевско ѕвонче“.

Пријавете се на аудицијата која ќе се одржи на 17 мај 2017 година во среда, во ООУ „Дедо Иљо Малешевски“ од 15 :00 до 16:30 часот.

Право на учество имаат имаат сите деца од 5 до 13 години.

За подетални информации обратете се кај организаторот Дарко Димитриевски на телефон 075/835-622 или на фејсбук страната “Малешевско ѕвонче“.

Фестивалот и оваа година е во организација на студио “Модерато“ со поддршка од Општина Берово која оваа година е носител на титулата “Град на културата“.

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии