Џез концерт во рамките на програмата ,,Берово град на културата,,
Насловна Актуелно Вести Џез концерт во рамките на програмата ,,Берово град на културата,,

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

 

Џез концерт во рамките на програмата ,,Берово град на културата,,

Во рамки на програмата „Берово град на културата“ во вторник (16 мај )  од 13 часот во салата на Бизнис Инкубатор во Берово  ќе се одржи концерт на млади џез уметници кои студираат на музичката академија на УГД Гоце Делчев во Штип.

 

На џез-катедрата предаваат македонски музичари кои своето образование во областа на џез-музиката го стекнаа на светски џез-академии.

Овој концерт е одлична можност за сите љубители на џез музиката да уживаат во изведбата на талентираните музичари кои што веќе се влезени во магијата на овој музички стил.

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии