Вечерва во Бизнис инкубаторот во 20 часот театарска претстава ,,Љубовен маратон “
Насловна Актуелно Вести Вечерва во Бизнис инкубаторот во 20 часот театарска претстава ,,Љубовен маратон “

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

Вечерва во Бизнис инкубаторот во 20 часот театарска претстава ,,Љубовен маратон “

Вечерва, во склоп на годишната програма за култура и манифестацијата Берово град на културата за 2017 година,   во големата сала на Бизнис Инкубатор Берово ќе се оддржи  театарската претстава ,,Љубовен маратон

Главниот лик во претставата на Берни Кешман го игра актерот Виктор Арев, додека во улогата на жените со кои тргнува во авантура се три актерки од помладата генерација на штипскиот театар – Марија Минчева, Ангелка Нашкова и Елена Шорова.

3 Мај (среда) 20 часот, сала: Бизнис инкубатор


Театарска претстава „Љубовен маратон “

Драмски театар „Ацо Шопов“- Штип

Автор: Нил Сајмон

Режија: Никола Ристов


Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии