Фудбалски натпревар на ОФК Малеш – ФК Плачковица
Насловна Актуелно Вести Фудбалски натпревар на ОФК Малеш – ФК Плачковица

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

 

Фудбалски натпревар на ОФК Малеш – ФК Плачковица

Во недела  на 19.03. 2017 год  со почетокот во 14 часот ОФК МАЛЕШ во рамките на третата фудбалска лига исток се среќава со екипата на ФК ПЛАЧКОВИЦА од Радовиш.

Ова ќе биде интересен  и возбудлив натпревар, на кој нашата екипа очекува прва победа во пролетниот дел од Првенството.

Ве повикуваме во недела, сите на стадион да му дадеме максимална подршка на нашиот клуб ОФК МАЛЕШ кој остана единствен репрезент на спортот во нашата Општина.

 

СИТЕ НА СТАДИОН, ЗА ПОБЕДА НА ОФК МАЛЕШ

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

 

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии