Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
81 ЈАВЕН ПОВИK за доделување на општински награди и признанија и прогласување на Почесен граѓанин на Општина Берово
82 Се подобрува патната инфраструктура во с. Русиново
83 Општината ги повикува граѓаните совесно и законски да ги користат јавните површини
84 Општина Берово врши дезинфекција на гласачките места
85 Општина Берово врши дезинфекција на гласачките места
86 Привршуваат градежните работи на улица ,,Моша Пијаде" во с. Русиново
87 Општествено одговорна компанија ЗЕГИН, донира персонален компјутер ЛАПТОП на семејство со ниски приходи
88 Утревечер ќе се врши теристичка дезинсекција
89 Асфалтирана улица ,,Јуриј Гагарин" во Берово
90 Утврдени локации каде што можат да се истакнуваат изборни плакати во Берово
91 Привршуваат градежните активности за изградба на водоводна линија на ул. Прохор Пчињски во Берово
92 Известување за отварање на градскиот пазар за сите производи
93 Информација за регистрирани даватели на туристички услуги, кои ќе може да примаат гости со ваучери за туризам
94 Објава за издадена Б-интегрирана еколошка дозвола
95 Градоначалникот Пекевски потпиша Меморандум за соработка за унапредување на шумите
96 Потпишан договорот за финансиска поддршка за набавка на современи тезги за беровскиот пазар
97 Берово е отворен град за сите, сепак секој мора да носи маска и да ја почитува пропишаната дистанца
98 Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во Абланица
99 Субвенционирање на првачињата од двете основи училишта во Берово и учениците од прва година средно образование
100 Калта од улица ,,Плачковица” во Берово е заменета со бехатон плочки

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии