Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
61 Здружение на граѓани ,,Ромаверзитас” донира 20 таблети за средношколци РОМИ во Берово
62 Кризниот штаб на општина Берово со нови заклучоци, по повод појавата на нови случаи заразени со КОВИД 19
63 Честитка од Градоначалникот на општина Берово по повод Денот на Армијата
64 Обраќање на градоначалникот Пекевски по повод зголемениот број на случаи позитивни на КОВИД-19 во Берово
65 Во Берово се одржа третата форумска сесија во рамките на проект ,,Зајакнување на општинските совети"
66 ЕВН донира возило за унапредување на сервисот на улично осветлување во Берово
67 Утре во Берово ќе се реализира третата форумска сесија во рамките на проект ,,Зајакнување на капацитетите на општинските совети"
68 Закажана 36-тата Седница на Совет на Општина Берово
69 Општина Берово врши редовен сервис на уличното осветлување
70 Исчистена депонијата за градежен отпад во Берово
71 Берово развива 7 проектни идеи на втората форумска сесија во рамките на проект ,,Зајакнување на капацитетите на општинските совети"
72 ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА УЧЕСТВУВАЈ ВО ДОНЕСУВАЊЕТО НА ОДЛУКИТЕ НА ЛОКАЛНО НИВО
73 Нека ни е честит и вековит ИЛИНДЕН!
74 Детската градинка во Берово, ќе добие 4 нови занимални за згрижување на најмалите
75 Градоначалникот на Општина Берово со честитка за Курбан Бајрам
76 Распишан поетски награден конкурс на тема ,,23 Август-Светла иднина на Берово"
77 Осветлено спорското игралиште во с. Будинарци
78 Вечерва во Берово ќе се врши теристичка дезинсекција
79 Во Берово, доделени 15 таблети со 10 GB интернет за поддршка во онлајн настава, на деца Роми
80 Закажана 35-тата Седница на Совет на Општина Берово

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии