Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
41 КОНКУРС бр. 01/2020 за доделување на месечна стипендија на 10 талентирани ученици во ОСУ„Ацо Русковски“ – Берово
42 Среќен почеток во градинка, со желби за добро здравје на сите- посака Пекевски на дечињата, родителите, воспитувачите и негувателите
43 Берово го празнува 8 – ми септември, Денот на независноста
44 Честитка од Градоначалникот Пекевски по повод 8-ми септември – Денот на независноста
45 Општина Берово набави ново приклучно возило за чистење на канализација
46 Грижата за зачувување на културното наследство е наш приоритет Започнува реконструкција на 200 години стариот манастирски комплекс ,,Св.Архангел Михаил” во Берово
47 Градоначалникот Пекевски со честитка за големиот христијански празник Голема Богородица
48 Етно плоштад фестивал, нема да се одржи, почитувајте ги мерките и протоколите на здравствените власти!
49 Преку проектен форум, ќе се подобруваат условите за работа на детската градинка ,,23 Август" во Берово
50 Јавен повик за крајни корисници за користење на услугите од проектите ,,Солидарност во заедницата2" и ,,Од акција до еднакви можности2"
51 Утре во Берово ќе се одржи четвртата форумска сесија во рамките на проект ,,Зајакнување на општинските совети"
52 ВОЗИ ОДГОВОРНО! Во Берово спроведена превентивна акција за безбедност во сообраќајот
53 Под посебен протокол, денеска во Берово се одбележува Денот на градот
54 Честитка од Градоначалникот на општина Берово за Денот на Берово -23 август
55 Општина Берово врши крпење на ударни дупки на улиците и локалните патишта
56 Исчистена е дивата депонија во туристичка населба Суви Лаки
57 Во Берово денес е поставена агро-метеоролошка станица
58 Општина Берово е победник на конкурсот за најеко општина
59 Ј А В Е Н П О В И К до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа - СДЦ Компонента
60 Ј А В Е Н П О В И К до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии