Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
21 ОСУ “Ацо Русковски“ од Берово го одбележа патрониот празник
22 Се реконструира подот во ООУ ,,Дедо Иљо Малешевски” во Берово
23 Градоначалникот на Општина Берово потпиша договор со УНДП за финансирање на Проект ,,Децата се нашата иднина - Доградба на градинката ,,23 Август”
24 Се оградува училишниот двор на ООУ,,Никола Петров Русински" во с. Русиново
25 Се подобрува патната инфраструктура во с. Ратево
26 Викендот во Берово се одржа велосипедска спортска авантура
27 Градоначалникот и советниците од беровскиот совет следат обука за финансиски извештаи на единиците на локалната самоуправа и нивна анализа
28 Во беровско Митрашинци се одбележува 76 годишнината од формирањето на 50 тата НО Дивизија
29 Одржан иницијален состанок за придвижување на состојбите за отварање на граничниот премин Клепало
30 Голем интерес кај граѓаните за дирекна средба со Градоначалникот
31 Општина Берово ќе субвенционира стерилизација на 30 регистрирани кучиња женки
32 Известување за средба на Градоначалникот на општина Берово со граѓаните
33 Советот на општина Берово, денеска ја одржа 39- тата Седница
34 Уредена дворната површина кај комплексот стара гимназија
35 Во Берово е оджана, 16-тата Седница на Совет за развој на источно-плански регион
36 Одржан состанок со ангажираните невработени лица преку Програмата општинско корисна работа
37 Паркинг просторот, кај детската градинка ,,23 Август” во Берово, конечно ќе блесне во ново руво, целосно реконструиран
38 Општинскиот просветен инспектор на увид во училиштата, во пресрет на учебната година
39 Локалниот пат Студенец- с. Двориште, исчистен од вегетација
40 Основните и средното училиште во Берово, се подготвени за почеток на учебната година со физичко присуство

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии