Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
181 Завршна сметка на Буџетот на Општина Берово за 2019 година
182 СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА ПО ПОВОД АКТУЕЛНАТА СОСТОЈБА СО ВИРУСОТ КОВИД 19
183 Препораки од Општина Берово, согласно состанокот на Комисијата за јавно здравје, одржан по иницијатива на Советот на Општина Берово, а во врска со актуелната состојба со корона вирусот
184 Градоначалникот Пекевски изврши увид во градежните активности на Домот за стари лица
185 РСИ се одлагаат за 14 дена
186 31-вата Седница на Совет на Општина Берово, граѓаните ќе можат да ја следат во живо
187 Изложба на стари фотографии од фудбалскиот клуб МАЛЕШ
188 Градоначалникот Пекевски, упати честитка по повод 8-ми март до сите жени
189 Одиграно седмо коло од Работнички спортски игри БЕРОВО 2020
190 Одржана првата форумска сесија во Берово, граѓаните предложија 7 проектни решенија
191 Одиграно шесто коло од работнички спортски игри 2020
192 Зградата на основното училиште во с. Митрашинци, ќе добие нов кров
193 Нова ЕУ програма ИПА 2020 за поддршка на општините
194 Градоначалникот Пекевски присуствува на состанок за промоворање на добро управување и зајакнување на Ромите на локално ниво
195 ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ФОРУМИ ВО ЗАЕДНИЦАТА УЧЕСТВУВАЈ ВО ДОНЕСУВАЊЕТО НА ОДЛУКИТЕ НА ЛОКАЛНО НИВО
196 Градоначалникот Пекевски потпиша Меморандум за соработка за реконструкција на локални патишта
197 Општина Берово доби 800.000,00 денари за набавка на печки на пелети во ООУ,,Дедо Иљо Малешевски” во Берово и подрачните училишта
198 Повик за учесници на обуки на граѓанските организации од Источниот плански регион
199 Делегација од Општина Берово присуствуваше на работилница за управување со инфраструктурните средства во Белград, Србија
200 Трибина на тема Корона вирус-дали стигна и до нас и како да се заштитиме

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии