Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
141 Продолжуваме со дезинфекција на сите јавни површини и објекти
142 Маркети кои ќе вршат достава на територијата на општина Берово, за време на престојниот викенд
143 Дезинфекција на повеќе јавни објекти во Берово
144 ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ МЗШВ: Правила за движење на земјоделците во време на забрана за движење
145 Заклучоци донесени на состанокот на кризниот штаб во Берово
146 Продолжуваме со дезинфекција на стамбените објекти
147 Извршена дезинфекција на улиците во с. Смојмирово и с. Двориште
148 Честитка од Градоначалникот Пекевски, до сите припадници од ромска националност
149 Потпишани договори и извршена обука на лицата кој се реангажирани во рамките на Програмата за општинско корисна работа
150 Градоначалникот Пекевски упати честитка до сите здравствени работници, по повод 7 Април- Денот на здравствените работници
151 Извршена дезинфекција на улиците во с. Ратево
152 Во пресрет на Меѓународниот ден на Ромите, општина Берово додели 30 пакети на ромски семејства
153 Продолжува дезинфекцијата на населените места во с. Мачево
154 Дезинфицирани улуците и во с. Митрашинци и с. Будинарци
155 Општина Берово изврши дезинфекција на сите улици во Берово
156 Општина Берово доби контејнери за отпад во рамките на регионален проект кој го реализира ЛАГ Малеш- Пијанец
157 Општина Берово упати благодарност до фирмите ,,Бетекс” , ,,Полотекс” и ,,Алкалоид АД” за донација на маски
158 Започна акција за делење на бесплатни заштитни маски, за граѓаните во Берово
159 Градоначалникот на Општина Берово, Звонко Пекевски упати апел до граѓаните, за почитување на мерките и одговорно однесување, во услови на епидемија од КОВИД-19
160 Извршена дезинфекција на јавни површини и урбана опрема во Берово

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии