Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
101 Се уредуваат парковите површини во Берово
102 Честит Рамазан Бајрам, за граѓаните од исламска вееоисповед
103 Ќе се реконструира водоводната линија на ул.,,Даме Груев" во Берово
104 Барање за движење за земјоделски работи се издаваат во Општинскиот кризен штаб денес САБОТА до 14 часот
105 Исчистена пешачката патека на Беровско езеро
106 Општина Берово објави огласи за доделување на договори за јавна набавка за изградба на две улицци во с. Ратево
107 Апел од општина Берово, за почисто и поубаво Берово
108 Честитка од Градоначалникот Пекевски до сите матуранти
109 Честитка од Градоначалникот на Општина Берово, по повод Денот на пожарникарите , 20-ти мај
110 Б - ИНТЕГРИРАНА ЕКОЛОШКА ДОЗВОЛА АД Алкалоид Берово
111 Пријави семејно насилство
112 Општина Берово врши хоризонтално одбележување на улиците
113 Внатрешно ќе се уредува третата ламела од Домот за стари лица во Берово
114 Берово доби нов детски парк
115 Во тек се активности за чистење на речното корито на Брегалница во Берово
116 Обраќање на Градоначалникот Пекевски, по повод првиот регистриран случај на заболен од КОВИД-19 на граѓанин од општина Берово
117 Наскоро ќе се врати сјајот на беровскиот кеј
118 Започна со реализација првиот приоритет од Регионалниот план за унапредување со шумите во Малешевскиот регион (Берово и Пехчево)
119 На 13 мај, Советот на општина Берово, ќе ја одржи својата 33-та Седница
120 Честитка од Градоначалникот Пекевски, по повод 7 мај, Денот на македонската полиција

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии