Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
1 ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СООБРАЌАЈНИОТ РЕЖИМ ЗА ВРЕМЕ НА ОДРЖУВАЊЕТО НА ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ ВО БЕРОВО
2 ЏЕНАН ЛОНЧАРЕВИЌ, Кабаре Two mothers brothers и АНГЕЛ И ИВАН Жежок културен бран на петтата фестивалска вечер
3 ЕФТО ПУПИНОВСКИ, ГОРАН АЛАЧКИ, ВЛАТКО ЛОЗАНОВСКИ и КИКО И СТОЛЕ на третата фестивалска вечер од ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019 година
4 Малешевските ѕвончиња, БЕНИ И Нонстоп и ESCAPE BAND на четвртата фестивалска вечер на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019 година 26.08.2019 година
5 СИНТЕЗИС, 2 БОНА и ТХЕ ШТЕКИЦА на втората фестивалска вечер од ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019
6 Влатко Стефановски, Горан Алачки и ЕТНО Малеш и DJ SENE на првата фестивалска вечер од ЕТНО Плоштад Фестивал
7 ЈАВЕН ПОВИК за „крајни корисници“ за користење на услугите од проектот „Од акција до еднакви можности“
8 ЈАВEН ПОВИК до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа за проект “Од акција до еднакви можности”
9 Берово најавува одлична забава за време на Етно Плоштад Фестивалот
10 Нова подлога на игралиштето во кругот на ООУ,,Дедо Иљо Малешевски” во Берово
11 Демант од Општина Берово повод наводите изнесени од Здружението на граѓани „ПСК Малешевска Корија“
12 Закажана 22-рата Седница на Совет на Општина Берово
13 Потпишани договорите за финансирање на невладини организации за 2019 година
14 Информација за заинтересирани правни лица за вршење на дејност за врeме на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2019 година
15 Последен повик за пријавување за учество на саемот на традиционални производи “Малешевијата на дланка“ 2019
16 Во рамки на локалните акциски планови за Ромите, поставена гумена подлога под детските реквизити во паркот во Берово
17 По вторпат во Берово се организира Streetball турнир
18 Скопска Пивара донираше летниковец за Беровчани
19 Известување за истовар на огревно дрво на јавна површина
20 Ј А В Е Н П О В И К до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии