Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец СЕПТЕМВРИ

Напишано од Administrator Печати
09
Окт
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец СЕПТЕМВРИ