ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ЗА 2019 ГОДИНА СО СИТЕ ИЗМЕНИ

Напишано од Administrator Печати
04
Фев
2019

Годишен план за јавни набавки за 2019 година со сите измени

LAST_UPDATED2