ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.14510/2019

Напишано од Administrator Печати
13
Дек
2019

НАБАВКА И ТРАНСПОРТ НА ВЕРТИКАЛНА СИГНАЛИЗАЦИЈА ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО