ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.07760/2019

Напишано од Administrator Печати
13
Септ
2019

Набавка на услуги за надзор над градби - ВРШЕЊЕ НА НАДЗОР НАД ГРАДБИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО