ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.04866/2019

Напишано од Administrator Печати
26
Јули
2019

ИЗРАБОТКА НА ХОРИЗОНТАЛНА СИГНАЛИЗАЦИЈА СО БОЈА ЗА ПАТИШТА НА УЛИЦИ ВО OПШТИНА БЕРОВО